Apartman 1

PRIZEMLJE, 35kvm, 3 osobe, TERASA

Apartman je lociran u prizemlju i ima oko 35 kvm. Poseduje potpuno opremljenu i modernu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, bračni ležaj i jedan singl ležaj. Ovaj apartman ima direktan izlaz na veliku terasu. U njemu je LCD televizor, kao i bežični internet.

Apartman 2

PRIZEMLJE, 25kvm, 2 osobe

Apartman je lociran u prizemlju i ima oko 25 kvm. Poseduje potpuno opremljenu i modernu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, bračni ležaj. U njemu je LCD televizor, kao i bežični internet.

Apartman 3

SPRAT, 35+9kvm, 6 osoba

Apartman je lociran na spratui ima oko 35 kvm + 9 kvm. Poseduje potpuno opremljenu i modernu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, dvosed i jedan singl ležaj. Ovaj apartman ima i odvojenu na spratu, galeriju na kojoj je bračni krevet i jedan sing ležaj. U njemu je LCD televizor, kao i bežični internet.

site templates free download

Apartman 4

SPRAT, 25kvm, 2 osobe

Apartman se nalazi na spratu i ima oko 25 kvm. Poseduje potpuno opremljenu i modernu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, bračni ležaj.
U njemu je LCD televizor, kao i bežični internet.

Apartman 5

DONJE PRIZEMLJE, 45kvm, 4 osobe, LUX

Apartman se nalazi na donjem prizemlju i ima oko 45 kvm . Poseduje potpuno opremljenu i modernu kuhinju sa šankom, kupatilo sa tuš kabinom, bračni ležaj. U njemu je LCD televizor, kao i bežični internet. Poseduje kamin na predivne trenutke. Jednom rečju vrhunski opremljen.

Copyright (C) 2020 - Vila Darija - Zlatar

Mesto gde odmor stanuje